Star Wars: SPOILEREITA Rise of Skywalker (2019)

74666105_195820001579649_611958588988440410_nSpoilereita. Pelkkiä spoilereita. Ja huumoria. Tämä ei ole arvio. Tämä on hajanaisia vitsejä ja muita juttuja, joita mietin elokuvan aikana, ja jotka saavat lähinnä minut tuhahtelemaan nenäni kautta. Älä siis lue tätä, ellet ole jo katsonut tätä leffaa.

Haluan tehdä tästä kaksi julkaisua, joten teen tästä kaksi julkaisua. Toinen on tämä, jota luet nyt, ja tässä on spoilereita. Kyllä, sanoin sen jo aiemmin, mutta tämän kanssa ei saa ottaa riskejä. Mikä kuvaa tätä leffaa melko hyvin. Return of the Jedi, vai mitä? Myöhemmin koitan tehdä oikein arvostelunkin, jossa on lihavointeja, kursivointeja ja linkkejä. Saatan olla tekemättäkin. (Edit. vuonna 2021: jätän tekemättä.)

Mietittyäni asioita mahdollisimman komedialliseen muotoon, päätin tiivistää asioita. Tässä on lauseet jotka on varmasti lausuttu tuotannon palavereissa.

 • Koska Reyn omat vanhemmat kuolivat aiemmin, Rey voisi päättää että hänen vanhempansa olivatkin sisarukset Luke ja Leia.
 • Nyt kun Skywalkereiden suku on sammunut, olisi hienoa jos Anakin Skywalkerin lasten valosapelit haudattaisiinn hiekkaan. Sillä Anakin rakasti hiekkaa.  ”I don’t like sand. It’s coarse and rough and irritating and it gets everywhere.”
 • Palpatine sai vihdoista viimein unlimited power, mutta ei silti huuda unlimited power. Mikä unused opportunity. Nähtävästi vaihdoin osittain englanniksi. Oh well.
 • Pidetään aiemmistakin osista tuttu muukalaisrotujen käsitteleminen yksittäisenä stereotyyppisenä ihmisryhmänä edelleen mukana. Intiaahan ei olla vielä otettu mukaan ollenkaan?
 • Entä jos se söpömpi versio siitä yhdestä droidista saisi oman droidin?
 • Valekuolemia! Niin paljon valekuolemia! Tapetaan Kylo Ren niin monesti, että ehkä yleisö ei arvaa loppuratkaisua!
 • Avaruushevosia! Jo toisessa leffassa peräkkäin! Mandalorianhan on länkkäri ja se on suosittu!
 • Voi ei, ihmiset eivät pitäneet Last Jedistä! Kumotaan kaikki mitä siinä sanottiin. Reyn vanhemmat olivatkin sukua jollekin! Selvitetään Snoken menneisyys sivulauseessa! Tehdään Rosesta täysi sivuhahmo! Ai niin, ja korjataan se kypärä.
 • Annetaan sille wookielle nyt vihdoista viimein se mitali, niin lakkaavat valittamasta.
 • Eikös ROTJ:n lopussa näytetty Ewokeja? Näytetään mekin.
 • Me tarvitaan sponsoreita. Hei suostuisikohan Rayban vaihtamaan nimensä Reybeniksi?
 • Eikös Harrison Ford sanonut, että haluaa olla näissä mukana mahdollisimman pitkään?
 • Poe ja Finn ovat aivan liian selvästi toisistaan kiinnostuneita. Annetaan molemmille uusi selkeästi vastakkaista sukupuolta oleva kiinnostuksen kohde. Mutta Finnillähän oli jo Rey. Ja Rose. Ihan sama, annetaan sille varmuuden vuoksi kolmas. Ja sen viimeisen iho voisi olla saman värinen kuin Finnin, ihan varmuuden vuoksi.
 • Hihii, niillä on suomessa hauskaa kun Finn tarkoittaa suomalaista, mutta sen taipuminen vääntää sen Finniksi. Hihii.

Joku komedia-legenda kertoi jossain haastattelussa, että miettii aiheesta aina vähintään kolmekymmentä vitsiä, ja kertoo niistä vain parhaimmat. Nyt siis arvuuttelu teille, kerroinko vain parhaimmat vitsit, vai enkö keksinyt parempia?

Ps. kaikessa vakavuudessa, aion todellakin mennä katsomaan tämän uudestaan. Jo pelkästään visuaalisen puolen takia, joka oli upea, mutta myös sen merellä suoritetun valomiekkataistelun vuoksi. Se oli ällistyttänän nätti.

 • Terveisin Mikael Michaelangelo-Batman Skywalker-Parker, jos niitä nyt sai siis itse keksiä
Kategoria(t): Elokuva, Huumori, Yleinen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s